AJVARBIFFAR
500 g nötfärs
3 ägg
100 g mjöl
50 ml olivolja
150 ml vatten
2-3 msk Podravka Ajvar
10 g bakpulver
1 tsk vitlökspulver eller färsk vitlök
1 tsk lökpulver eller färsk gullök
1 tsk salt
Färsk persilja
Servera tillsammans med:
grillad zucchini
gurka
tomat
oliver
machesallad
Plivit Travnicki vitost
-
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till biffarna och hacka i persilja. Låt stå i kylen ca 30 min.
-
Värm upp en stekpanna med lite olja.
-
Smörj en glasskopa alternativt en sked med lite olja och forma till jämnstora biffar.
-
Stek tills gyllenbruna på båda sidor.
-
Servera tillsammans med en sallad på machesallad, gurka, tomat, oliver och Travnicki vitost samt en bit rostad eller grillad brödbit.
PRODUKTER

