carbonara med spenat

50 g bacon

150 g babyspenat

4 ägg

1 msk färskost

1 tsk Vegeta allkrydda

350 g spaghetti

  1. Skär bacon i mindre bitar.

  2. Skölj och torka spenaten väl och mixa sedan i en blender.

  3. Vispa upp ägg, färskost, Vegeta allkrydda samt spenat. 

  4. Koka spaghetti i saltat vatten.

  5. Stek baconen krispig i en stekpanna. Ta bort bacon när den är klar, tillsätt spenatmixen i den kvarvarande oljan. Tillsätt pastan och spara lite av pastavattnet. Värm på lite kort och rör om väl, tillsätt pastavatten om det behövs. Ta bort pastan från värmen och servera direkt. 

PRODUKTER

BALKAN FOR BEGINNERS

LUCERNAVÄGEN 10, VÄSTERVIK

BALKAN FOR BEGINNERS ÄR ETT PROJEKT FRÅN PLIVIT TRADE AB

INFO@BALKANFORBEGINNERS.COM | TEL.0490-21910