top of page
Image-empty-state.png

Grillad tonfisksallad

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

150 g gröna brytbönor
1 msk Podravka Ajvar mild
4 msk olivolja
1 msk hackad basilika
2 msk färskpressad citronjuice
240 g vita bönor
80 g körsbärstomater
1/2 röd lök
2 msk olivolja till stekning
2 st tonfiskfileer ca. 1,5 - 2 cm tjocka
Salt
Svartpeppar

Gör så här

1. Koka gröna brytbönor kort i saltat vatten.
2. Blanda ihop Ajvar, olivolja, finhackad färsk basilika och citronjuice.
3. Blanda ihop gröna brytbönor, vita bönor, finhackad röd lök, halverade körsbärstomater.
4. Värm en grillpanna (alt. grilla på grillen) med lite olivolja. Stek tonfisken hastigt tills gyllenbrun men så att fisken fortfarande är rosaröd i mitten.
5. Servera tonfisken på salladen tillsammans med ajvardressingen, lite salt och svartpeppar.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page