top of page
Image-empty-state.png

Lasagne med ajvar

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

12 st. lasagneplattor
5 dl mandelmjölk, osötad
250 g Podravka Ajvar stark
2 st. zucchini
100 g skalad skivad mandel
1 solo vitlök
1 tsk Vegeta allkrydda

Gör så här

1.
Koka upp mandelmjölken och tillsätt lite Maizena redning. Blanda i Podravka Ajvar och Vegeta.

2.
Mixa vitlök med olivolja i en mixer.

3.
Skär zucchinin i ca 5 mm tjocka skivor och stek dem hastigt i en varm stekpanna tillsammans med vitlöken.

4.
Rosta mandeln i en annan panna.

5.
Börja med att lägga mandel- och ajvar såsen i botten på en form täck med lasagneplattor och häll på sås.

6.
Varva med zucchini, lasagneplattor och mer sås. Strö över lite mandel mellan varje lager.

7.
Baka i ugn på 160°C i ca 40 min.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page