Panerad torsk med remoulad

Ingredienser

500 g torsk
1,5 dl vetemjöl
2 dl Panko ströbröd
2 ägg
1 msk Vegeta
Chiliflakes
Svartpeppar
Solrosolja

Remouladsås:
1 dl finhackad inlagd gurka
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1 msk curry
Salt
Svartpeppar

Gör så här

1.
Blanda ihop alla ingredienser till remouladen och låt det sedan stå i kylen ett par timmar så att smakerna hinner sätta sig.
2.
Skär upp torsken i mindre bitar. Häll upp vetemjöl, Vegeta, peppar och chiliflakes i en skål. Vispa upp ägg i en annan skål. Häll upp Panko i ytterligare en skål.
3.
Börja med att rulla torsken i mjölet, doppa sedan torsken i ägg och slutligen i panko.
4.
Stek torsken i olja och tillsätt smör när fisken börjar få en gyllenbrun yta.
5.
Servera direkt med potatis och remouladsås.

LUCERNAVÄGEN 10, VÄSTERVIK

BALKAN FOR BEGINNERS ÄR ETT PROJEKT FRÅN PLIVIT TRADE AB

INFO@BALKANFORBEGINNERS.COM | TEL.0490-21910

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube