top of page
Image-empty-state.png

Paprikor fyllda med vitost

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

400 g Plivit Travnicki Vitost
2 ägg
2 msk Meggle Mileram alt. creme fraiche
ca 5 röda paprikor
olja till plåten
ruccola

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skölj paprikorna noga och skär i halvor. Plocka bort skaft och kärnor. Lägg över halvorna på en oljad plåt.
3. Lägg ingredienserna till fyllningen i en bunke. Mixa till en slät kräm med hjälp av en stavmixer.
4. Fördela fyllningen i paprikorna.
5. Baka i mitten av ugnen i ca 45 minuter.
6. Toppa med ruccola.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page