Pasta med bläckfisk

Ingredienser

180 g pasta tex penne
200 g bläckfisk
50 ml vitt vin
100 ml krossade tomater
2 msk Podravka Ajvar mild eller stark
Salt

Till servering:
Grana Padano
1 msk pinjenötter
Färsk basilika

Gör så här

1.
Koka pastan al dente i saltat vatten. 
2.
Värm upp olivolja i en stekpanna och stek bläckfisken lätt.
3.
Häll på vitt vin, krossade tomater och ajvar. Salta och låt småputtra i ca. 10 min.
4.
Blanda ner pastan, tillsätt lite pastavatten om det behövs. 
5.
Servera med färsk basilika, pinjenötter och ost.

LUCERNAVÄGEN 10, VÄSTERVIK

BALKAN FOR BEGINNERS ÄR ETT PROJEKT FRÅN PLIVIT TRADE AB

INFO@BALKANFORBEGINNERS.COM | TEL.0490-21910

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube