top of page
Image-empty-state.png

Pasta med bläckfisk

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

180 g pasta tex penne
200 g bläckfisk
50 ml vitt vin
100 ml krossade tomater
2 msk Podravka Ajvar mild eller stark
Salt

Till servering:
Grana Padano
1 msk pinjenötter
Färsk basilika

Gör så här

1.
Koka pastan al dente i saltat vatten. 
2.
Värm upp olivolja i en stekpanna och stek bläckfisken lätt.
3.
Häll på vitt vin, krossade tomater och ajvar. Salta och låt småputtra i ca. 10 min.
4.
Blanda ner pastan, tillsätt lite pastavatten om det behövs. 
5.
Servera med färsk basilika, pinjenötter och ost.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page