top of page
Image-empty-state.png

Popecci

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

2 medelstora/stora potatisar
1 zucchini
1 kruka färsk persilja
1 riven lök
1,5 dl riven ost
3 ägg
1 dl zlatni puder vetemjöl
Vegeta allkrydda
Olja till att steka/fritera

Yoghurtsås:
4 dl Meggle Mileram alternativt Turkisk Yoghurt
150 g Plivit Travnicki vitost
1 st vitlöksklyfta
Olivolja
Svartpeppar & salt

Gör så här

1. Riv zucchinin och potatisen, pressa ur vätskan
2. Riv löken och osten och blanda samman med zucchinin och potatisen.
3. Tillsätt persilja, ägg, vegeta allkrydda, svartpeppar samt zlatni puder och blanda ihop.
4. Forma till biffar och stek i en stekpanna, rikligt med olja
5. Blanda yoghurten med vitosten, en pressad vitlöksklyfta, 1 msk olivolja samt svartpeppar och salt
6. Servera plättarna med yoghurtdipp och lite persilja på toppen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page