top of page
Image-empty-state.png

Sitni cevap

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

Cirka 850 gram entrecote
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 msk olivolja
10 gram smör
1 tsk svartpeppar
1 msk torkad persilja
1/2 tsk Vegeta allkrydda
2 dl vatten
1 msk kalvfond
1 dl Podravka ajvar
Polenta till 4 personer
Färsk persilja

Gör så här

1. Skär entrecoten i mindre bitar (behåll fettet) och bryn köttet i en tjockbottnad gryta med olivolja och smör
2. Riv ner den gula löken och vitlöken i grytan och krydda med persilja, svartpeppar och vegeta allkrydda
Låt puttra i 15 min
3. Tillsätt vatten, kalvfond och ajvar och låt puttra i ytterligare 20 min
4. Under tiden köttet puttrar, kokar du polentan enligt anvisningar på paketet
5. Servera köttet med polentan och färsk persilja

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page