PULLED AJVARKYCKLING
900 gram kycklingfilé
2 gula lökar
2 dl Podravka Ajvar mild eller stark
2 dl barbecuesås
Salt & svartpeppar
16 stycken små tortillabröd
Topping
2 tärnad avokado
2 tärnad tomat
3 dl Podravka Ajvar
3 dl gräddfil
2 st finhackad chili
En kruka persilja
3 st pressad lime
-
Sätt ugnen på 150 grader.
-
Lägg ner kycklingfiléer, lök (delade) Ajvar och barbecuesås i en ugnsfast gryta med lock.
-
Låt kycklingen stå i ugnen i 2-2,5 timmar med lock (så att du lätt kan dra isär köttet när det är färdigt).
-
Låt kycklingen svalna innan du drar isär det och lägger tillbaka det i såsen.
-
Servera kycklingen i tortillabröd tillsammans med tärnad avokado, tärnad tomat, Podravka ajvar, gräddfil, hackad chili, hackad persilja samt pressad lime.
produkter

