Pannkakstårta

Ingredienser

Pannkakor
2 ägg
300 ml mjölk
200 ml mineralvatten
250 g vetemjöl
En nypa salt
Citronzest från ½ citron
 
Fyllning
100 g Napolitanke
200 g bakchoklad
En nypa salt
 
Topping
100 g bakchoklad
1 matsked olja
Mixade Napolitanke kex

Gör så här

1.
Börja med att förbereda pannkaksmixen nån timma tidigare då smeten smakar bättre om den får stå ett tag innan.
2.
Blanda ägg, mjölk, mineralvatten och salt, tillsätt vetemjöl och citronzest allra sist. Smeten måste vara helt slät.
3.
Börja sedan med dressingen, smält choklad och tillsätt Napolitanke kex som du har mixat fint i en mixer.
4.
Stek pannkakorna på båda sidor i en varm stekpanna med lite solrosolja.
5.
Börja med att lägga ut en pannkaka på ett fat och häll över lite av fyllningen och lägg sedan på en till pannkaka, upprepa denna procedur till alla pannkakor är slut.
6.
Täck den sista pannkakan med smält choklad med lite olja och toppa med små bitar av Napolitanke kex.

LUCERNAVÄGEN 10, VÄSTERVIK

BALKAN FOR BEGINNERS ÄR ETT PROJEKT FRÅN PLIVIT TRADE AB

INFO@BALKANFORBEGINNERS.COM | TEL.0490-21910

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube