top of page
Image-empty-state.png

Surkålsburgare

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Ingredienser

Hamburgare
200 gram kött
Salt & peppar
Pensla med dijonsenap
1 skiva Cheddarost
Hamburgerbröd

Surkålsslaw
2 dl Plivit surkål
1 tsk dijonsenap
2 msk majonnäs
Salt & peppar

Gör så här

1.
Blanda färsen med salt och peppar och forma till en burgare.
2.
Stek burgaren i smör i en stekpanna ett par minuter på vardera sida, pensla hamburgaren med Dijonsenap och lägg på en skiva cheddarost.
3.
Rör ihop ingredienserna till surkålsslaw.
4.
Servera burgarna med surkålsslaw, tomat, sallad och rostad lök

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page