top of page
Image-empty-state.png

Sommar i en burk

Image-empty-state.png

Ingredienser

12 Lane kex
1 Påse Dolcela vaniljpudding
6 msk socker
6 dl mjölk
1 påse Dolcela gräddkräm
5 msk grädde
250 gram färska hallon

Gör så här

1. Tillaga vaniljpuddingen efter anvisningarna på paketet
2. När vaniljpuddingen svalnat och blivit tjock tillsätter du 5 msk grädde och rör om till en krämigare konsistens
3. Krossa kexen och fördela i glasen/skålen
4. Spritsa vaniljkrämen över kexen och lägg sedan ett lager med hallon på vaniljkrämen
5. Vispa Dolcela gräddkräm tillsammans med 1 dl mjölk och toppa vaniljkrämen med grädden
6. Avsluta med lite citronmeliss och ett hallon på toppen

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
Image-empty-state.png
bottom of page